Personenwagens en minibus voor personenvervoer

Taxi Time - Personenvervoer Op Taxi Time kan u steeds rekenen voor personenvervoer. We beschikken over nette personenwagens of opteer voor een minibus in regio Waregem indien u reist in een groter gezelschap. Onze taxi’s staan ter beschikking voor particulieren en bedrijven.

Comfortabel en veilig

Of u nu een taxi nodig hebt om alleen u te vervoeren of u reist in groep, we zorgen keer op keer voor een geschikte vervoersoplossing. En dit 7/7 en 24/24. We beschikken bovendien over taxi’s die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, vragen we u vooraf een seintje te geven. Zo kunnen we de juiste taxi voorzien.

Stipt op uw bestemming

Stiptheid dragen we hoog in het vaandel en dat merkt u. Wenst u een rit naar de luchthaven of heeft u een afspraak? Onze chauffeurs zijn punctueel en zorgen er steeds voor dat u tijdig op uw bestemming aankomt. Taxi Time is gevestigd in Waregem, maar uiteraard beperken we ons niet tot deze regio. Ook voor locaties buiten België schakelen we graag onze personenwagens of minibus in.

Reserveer vandaag

Graag een taxi reserveren voor één of meerdere personen? Boek uw taxi via onze reservatiepagina of neem even contact met ons op voor bijkomende inlichtingen en tarieven.